بازدید مدیر شبکه دامپزشکی از کشتارگاه دام باخرز
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی باخرز با هدف بررسی وضعیت بهداشتی کشتارگاه دام ، سرپرست شبکه دامپزشکی باخرز از کشتارگاه دام این شهرستان بازدید کردند.

دکترخانزاده سرپرست شبکه دامپزشکی با اعلام این خبر گفت: در این بازدید ضمن بررسی وضعیت بهداشت محیط، بهداشت فردی کارکنان، بهداشت ابزار و تجهیزات، آب مصرفی و وضعیت دفع بهداشتی فاضلاب و دفع پساب کشتارگاه ، از سردخانه کشتارگاه نیز بازدید شده و بر لزوم نگهداری گوشت دام به مدت 24 ساعت پس از ذبح در دمای یخچال جهت پیشگیری از بیماری CCHF به متصدیان امر تاکید شد.
وی افزود: رفع نواقص کشتارگاه دام از جمله انتقال کشتار به روی خط، غیر از مساله اقتصادی، در بالابردن سطح سلامت جامعه نقش بسزایی داشته و با رعایت ضوابط بهداشتی باعث کاهش آلودگیهای زیست محیطی و بالا رفتن کیفیت گوشت مصرفی می گردد.
نظر دهید