• 1397/12/27 - 12:51
  • تعداد بازدید : 239
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بازدید مدیر شبکه دامپزشکی از کشتارگاه دام باخرز

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی باخرز با هدف بررسی وضعیت بهداشتی کشتارگاه دام ، سرپرست شبکه دامپزشکی باخرز از کشتارگاه دام این شهرستان بازدید کردند.

دکترخانزاده سرپرست شبکه دامپزشکی با اعلام این خبر گفت: در این بازدید ضمن بررسی وضعیت بهداشت محیط، بهداشت فردی کارکنان، بهداشت ابزار و تجهیزات، آب مصرفی و وضعیت دفع بهداشتی فاضلاب و دفع پساب کشتارگاه ، از سردخانه کشتارگاه نیز بازدید شده و بر لزوم نگهداری گوشت دام به مدت 24 ساعت پس از ذبح در دمای یخچال جهت پیشگیری از بیماری CCHF به متصدیان امر تاکید شد.

وی افزود: رفع نواقص کشتارگاه دام از جمله انتقال کشتار به روی خط، غیر از مساله اقتصادی، در بالابردن سطح سلامت جامعه نقش بسزایی داشته و با رعایت ضوابط بهداشتی باعث کاهش آلودگیهای زیست محیطی و بالا رفتن  کیفیت گوشت مصرفی می گردد.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان باخرز
  • کد خبر : 7837
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید