آغاز طرح تشدید نظارت های بهداشتی دامپزشکی طرقبه شاندیز در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز؛ طرح تشدید نظارت بر فرآورده های خام دامی به مناسبت ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در شهرستان آغاز شد.
دکتر قدرتی رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز گفت: با توجه به فرا رسیدن عید نوروز و ماه مبارک رمضان و افزایش مصرف انواع فراورده های خام دامی، نظارت های دامپزشکی بر واحدهای تولید، توزیع، فرآوری و عرضه فرآورده های خام دامی در سطح شهرستان تشدید می شود.
وی افزود: جهت حفظ سلامت شهروندان و بهداشت عمومی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان نظارت بهداشتی کارشناسان از مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی، رستوران ها، مراکز عرضه ماهی قرمز، مراکز عرضه تخم مرغ، خودروهای ویژه حمل فرآورده های خام دامی و...تشدید می شود.
قدرتی بیان کرد: نظارت برفرآورده های خام دامی از جمله گوشت سفید و قرمز، تخم مرغ و ... دراین طرح مورد بررسی قرار می گیرند و فرآورده های خام دامی تاریخ مصرف گذشته، فاسد و آلایش غیر مجاز ضبط و معدوم می شود که این امر یکی از وظایف مهم دامپزشکی می باشد.
دکتر قدرتی از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه موارد تخلف بهداشتی در این مراکز با شماره تلفن 35511553 تماس حاصل نمایند تا در اسرع وقت نسبت به موضوع گزارش شده رسیدگی و با متخلفان برخورد قانونی صورت پذیرد.