بازدید مشترک شبکه های دامپزشکی و بهداشت و درمان شهرستان طرقبه و شاندیز از کشتارگاه دام طرقبه
روابط عمومی شبکه دامپزشکی طرقبه و شاندیز، از نظارت مستمر بر کشتارگاه ها و استحصال گوشت حلال، سالم و عاری از هر گونه آلودگی و بیماری به عنوان یکی از مهم ترین وظایف سازمان دامپزشکی، خبر داد.
دکتر قدرتی، رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه و شاندیز، در این خصوص گفت: بازدید مشترک شبکه های دامپزشکی و بهداشت و درمان از کشتارگاه دام طرقبه با هدف بررسی وضعیت بهداشتی کشتارگاه، حفاظت فیزیکی و رعایت نکات ایمنی فردی ( استفاده از لباس کار، چکمه، کلاه ایمنی، ماسک و دستکش جهت پیشگیری از بیماری ها) صورت گرفت.
وی، در ادامه افزود: کشتار غیر مجاز دام در معابر و منازل ضمن گسترش آلودگی و ایجاد رعب و وحشت در افراد، باعث انتشار بیماری های مشترک از جمله بیماری های تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، بروسلوز، سیاه زخم و ... می گردد، لذا کشتارگاه های دام با تحویل گوشت سالم و تحت نظارت دامپزشکی از گسترش انواع بیماری ها جلوگیری می نماید.
قدرتی، در پایان ضمن تاکید بر درج مهر دامپزشکی بر روی لاشه های استحصال شده در کشتارگاه پس از بازرسی های قبل، حین و پس از کشتار و نگهداری آن به مدت 24 ساعت در اتاق پیش سرد ( دمای 0تا 4 درجه سانتی گراد) از شهروندان خواست؛ گوشت قرمز خود را صرفا از مراکز عرضه معتبر و دارای مهر و لیبل دامپزشکی تهیه نمایند.