بازدید های مدون و مستمر از کشتارگاه های دام شهرستان طرقبه و شاندیز
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی بینالود کارشناسان شبکه به صورت روتین و مستمر بر رعایت شرایط و ضوابط بهداشتی کشتار دام در کشتارگاه های سنتی دام طرقبه و شاندیز نظارت دارند.
![](/thumbnail/550-375_100/uploads/23/2021/Nov/15/20201026_114946_crop.jpg)
دکتر قدرتی رئیس شبکه دامپزشکی بینالود گفت: هدف از این بازدید ها بررسی روند اجرایی دستورالعمل های بهداشتی کشتار دام، رعایت مسائل زیست محیطی دفع پسماندهای کشتاری، رعایت پروتکل های بهداشتی توسط پرسنل کشتارگاه جهت پیشگیری از بیماری کرونا و بیماریهای مشترک و خطرساز هنگام کشتار و عدم کشتار دام مولد و آبستن می باشد.
وی تصریح کرد: خط اول تولید گوشت قرمز مصرفی شهروندان، کشتارگاه های دام می باشد که نظارت های بهداشتی و شرعی قبل و بعد کشتار در راستای تولید محصولی سالم از اهمیت خاصی برخوردار است.
دکتر علیرضا قدرتی افزود: ضرورت حضور مستمر و موثر کارشناسان بهداشتی در کشتارگاهها و ارائه آموزشهای لازم به پرسنل و کارگران کشتارگاه، موجب جلب اعتماد مردم، کاهش کشتارهای غیر مجاز در حاشیه شهرها و ارتقاء سطح بهداشت عمومی جامعه میشود.
نظر دهید