• 1400/02/30 - 10:44
  • تعداد بازدید : 143
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برخورد با هر گونه گران فروشی در حوزه دارو و واکسن در شهرستان بینالود

روابط عمومی شبکه دامپزشکی بینالود گفت: این شبکه با همکاری اداره های صمت و تعزیرات حکومتی شهرستان با هر گونه گران فروشی در حوزه دارو و واکسن های دامی برخورد خواهد نمود.

دکتر قدرتی رئیس شبکه دامپزشکی بینالود گفت: همکاران ما در این شبکه با بازرسی های مستمر از مراکز بخش خصوصی شهرستان،  نظارت دقیقی، در راستای اجرای دستوالعمل رصد و پایش ابلاغی از سوی سازمان دامپزشکی کشور و همچنین جلوگیری از قاچاق و توزیع با قیمت نامتعارف و بدون نسخه دارو می نمایند.

وی بیان کرد: کارشناسان دارو و درمان شهرستان در بازدید های مشترک خود با تعزیرات حکومتی و صنعت، معدن و تجارت در صورت مشاهده هرگونه تخلف یا شناسایی موارد غیربهداشتی اقدام به ضبط و پس از اخذ مجوزهای لازم از مراجع ذیصلاح نسبت به معدوم سازی و پیگیری پرونده متخلفان از طریق مراجع قضایی اقدام می نمایند

 دکتر قدرتی در پایان از دامداران خواست در هنگام خرید دارو و واکسن به قیمت و تاریخ تولید و انقضای آن که بر روی جعبه درج شده است دقت نمایند و هر گونه گران فروشی در این زمینه را به این شبکه اطلاع دهند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان بینالود
  • کد خبر : 274052
کلمات کلیدی
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید