• 1399/06/02 - 11:55
  • تعداد بازدید : 287
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

سمپاشی کشتارگاه دام شاندیز برای جلوگیری از شیوع احتمالی بیماری تب کریمه کنگو

روابط عمومی شبکه دامپزشکی بینالود از سمپاشی 2000 متر مربع محوطه کشتارگاه سنتی دام شاندیز تحت نظارت شبکه دامپزشکی شهرستان خبر داد.

 سرپرست دامپزشکی بینالود گفت: به منظور کنترل و کاهش جمعیت عوامل خطرآفرین بیولوژیک، محوطه داخلی و خارجی کشتارگاه به متراژ 2000 متر مربع تحت نظارت این شبکه و با همکاری شهرداری شاندیز مورد سمپاشی قرار گرفت.

دکتر علیرضا قدرتی گفت: گرم شدن هوا و افزایش فعالیت حشرات موذی می تواند به عنوان ناقل بیماری تب کریمه کنگو یا عامل ایجاد آلودگی ثانویه در گوشت استحصالی باشد.

وی همچنین بیان نمود: از مهم ترین راهکارهای پیشگیری از این بیماری، مبارزه با کنه از طریق سمپاشی اماکن دامی، آموزش دامداران و کارکنان در معرض خطر، استفاده از پوشش های مناسب توسط دامدار و ذابحان حین انجام کار، بالابودن امنیت و حفاظت فردی شاغلین در کشتارگاه ها، سرد نمودن لاشه به مدت 24 ساعت در برودت یخچال و تهیه گوشت از مراکز مجاز و دارای مهر و لیبل دامپزشکی می باشد.

دکتر قدرتی در پایان افزود: در این اقدام، کلیه محیط های کشتارگاهی نظیر اصطبل انتظار، سالن کشتار دام، اتاق دپوی پوست، مسیر های رفت و آمد دام و ... سمپاشی شده است . عملیات سمپاشی در روزهای تعطیل هفته پس از خروج گوشت از کشتارگاه انجام شده و برنامه ریزی لازم برای استمرار هفتگی آن صورت گرفته است.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان بینالود
  • کد خبر : 254985
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید