صفر شویی و ضدعفونی مستمر سالن های کشتار در کشتارگاه دام طرقبه شاندیز
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز در هفته گذشته کلیه سالن های کشتارگاه دام شاندیز صفرشویی و ضدعفونی گردید.
دکتر قدرتی رئیس شبکه گفت: سلامت و بهداشت مواد خام دامی از مقوله های مهمی است که از زمان تولید تا مصرف بایستی تحت کنترل و نظارت بهداشتی باشد..
وی توضیح داد: بیماری های ناشی از مواد غذایی یا بطور مستقیم از مواد غذایی ناسالم و یا بصورت غیر مستقیم در اثر آلودگی های ثانویه حین تولید و فراوری، از مواد غذایی آلوده منشاء می گیرند. همچنین بعضی از آلودگی های ثانویه که در حین کشتار یا فراوری محصولات دامی ایجاد می شود که فساد این مواد را تسریع می نماید لذا شستشوی کامل و مناسب نقش مهمی در حذف آلودگی ها و کاهش بار میکروبی محیط دارد.
دکتر قدرتی افزود: به منظور حذف آلودگی ها در کشتارگاه های شهرستان به صورت مستمر عملیات صفر شویی و ضدعفونی سالن های تولید و محوطه انجام می گردد تا گوشتی سالم و با کیفیت به دست مصرف کنندگان برسد.