• 1402/01/14 - 11:38
  • تعداد بازدید : 405
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

عملکرد نظارتی شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز در سال 1401

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز، در سال 1401 حدود 3065 نوبت بازدید از واحدهای عرضه و پذیرایی توسط کارشناسان نظارتی این شبکه انجام شده است.

دکتر علیرضا قدرتی رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز گفت: به منظور ارتقاء سطح بهداشت عمومی، دسترسی آسان و بدون نگرانی شهروندان به فراورده های خام دامی، همه روزه گشت های نظارتی از مراکز عرضه فراورده های خام دامی و مراکز پذیرایی مانند رستوران ها، سفره خانه ها و ... انجام می شود.

وی گفت: در این شهرستان 715 واحد عرضه و پذیرایی وجود دارد که شامل 48 واحد بسته بندی و راسته پاک کنی، 2 واحد کشتارگاه دام سبک، 110 واحد عرضه فراورده های خام دامی و 555 واحد پذیرایی (رستوران، کبابی و ... ) می باشد.

قدرتی گفت: میزان فراورده های خام دامی ضبط شده در سال گذشته حدود 46 تن بوده است. همچنین 185 مورد از تخلفات بهداشتی رخ داده به تعزیرات حکومتی و 18 مورد به دادستانی ارجاع داده شد.

وی از رستوران داران و ... خواست گوشت مورد نیاز واحد خود را به صورت تازه و از مراکز معتبر تهیه نموده و حتی الامکان از نگهداری بیش از حد گوشت در سردخانه های مراکز خودداری نمایند. همچنین از شهروندان عزیز خواست تا از خرید گوشت خارج چرخه نظارت بهداشتی اجتناب نموده و گوشت قرمز عرضه شده در سطح شهرستان را تنها با لیبل کشتارگاه و دارای تاریخ کشتار خریداری نمایند.

دکتر قدرتی در پایان ضمن اشاره به بازدیدهای مستمر و مدون روزانه بازرسان دامپزشکی بر مراکز عرضه گوشت مرغ و ماهی، قصابی ها و رستوران ها افزود: شهروندان می توانند هرگونه تخلف بهداشتی و عرضه غیر بهداشتی فراورده های خام دامی را از طریق شماره تماس 35511553 به شبکه دامپزشکی شهرستان اطلاع دهند تا مراتب سریعا پیگیری گردد.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان بینالود
  • کد خبر : 299388
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

تصاویر