• 1400/12/11 - 10:16
  • تعداد بازدید : 186
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

پایش آبگیرهای شهرستان بینالود با همراهی اداره محیط زیست جهت مقابله با بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی بینالود اکیپ شبکه به همراه کارشناسان حفاظت محیط زیست اقدام به رصد و پایش کلیه آبگیرهای شهرستان نمودند.

رئیس دامپزشکی بینالود گفت: پرندگان وحشی مهاجر مخزن اصلی بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان می باشد و با توجه به مهاجرت پرندگان مهاجر در فصول سرد سال به استان احتمال شیوع بیماری از پرندگان وحشی به پرندگان بومی و حتی صنعتی وجود دارد، لذا پرورش‌دهندگان طیور بومی  و صنعتی باید هشدارهای مرتبط با شیوع آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان را جدی بگیرند.

 دکتر علیرضا قدرتی افزود: در این راستا به دلیل بارندگی و ورود پرندگان مهاجر و جهت جلوگیری از انتقال بیماری پرندگان به خصوص آنفولانزای پرندگان رصد و پایش آبگیر چالیدره و بند گلستان توسط کارشناسان انجام شد.

 وی در پایان ضمن اشاره به بازدیدهای مستمر و مدون بازرسان دامپزشکی از واحدهای پرورش طیور گفت: شهروندان می توانند در صورت مشاهده هرگونه لاشه های طیور رها شده، از طریق شماره تماس 35511553 به شبکه دامپزشکی شهرستان اطلاع دهند تا مراتب سریعا پیگیری گردد.

 

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان بینالود
  • کد خبر : 282192
کلمات کلیدی
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان