ضد عفونی کردن معابر شهری توسط پایگاه بسیج دامپزشکی شهید کاوه
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه گفت: پایگاه بسیج شهید کاوه دامپزشکی این شهرستان در راستای ارائه خدمات بهداشتی مقابله با کرونا طی اقدامی داوطلبانه برخی معابر شهر تربت حیدریه را ضد عفونی کردند.
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی تربت حیدریه، این اقدام توسط گروه های جهادی ، هیئات مذهبی و ناحیه مقاومت بسیج سپاه هرشب در حال انجام می باشد .
دکتر سیدین عنوان کرد: به همین منظور محلولهای ضد عفونی صرفاً از طریق سپاه تأمین شده و سم پاشها نیز از طریق ادارات در اختیار نیروهای مردمی قرار گرفته است.وی همچنین افزود روزانه هزاران لیتر محلول ضد عفونی از ساعت 10 شب به بعد در معابر جهت ضد عفونی مصرف شده است و این روند همچنان ادامه دارد.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه تصریح کرد: علاوه بر افزایش خدمات بهداشتی در روزهای پایانی سال،دامپزشکی شهرستان با استقرار اکیپ های بهداشتی کشیک به شهروندان آماده خدمت رسانی می باشند.
نظر دهید