معدوم سازی بیش از100 کیلوگرم فراورده خام دامی تاریخ گذشته در تربت حیدریه
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی تربت حیدریه : طی بازرسی وبازدید کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی مقدار 108کیلو گرم فراورده خام دامی تاریخ گذشته کشف و معدوم گردید 0
رئیس شبکه دامپزشکی تربت حیدریه گفت: در بازرسی از چندین مرغ فروشی ، ماهی منجمد و تازه تاریخ گذشته و آلایش طیور کشف وضبط شد و متخلفین به مراجع قضایی معرفی گردیدند.وی افزود: از خصوصیات ظاهری و معیارهای ماهی تازه این است که چشم ماهی تازه به صورت کاملا برآمده و سیاه با مردک روشن، قرنیه شفاف و همچنین پوست روشن،بدون تغییر رنگ و درخشنده است.
دکتر سیدین افزود: برخورد قاطع و قانونی بازرسان شبکه دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه با تهدید کنندگان سلامت مردم جدی است و در این امر هیچ کوتاهی انجام نخواهد شد وی گفت :از این مقدار مواد کشف شده 52 کیلو گرم مرغ و آلایش و مقدار 56 کیلو گرم ماهی منجمد و تازه تاریخ گذشته بود که ضبط و معدوم گردید.
نظر دهید