• 1399/05/19 - 08:52
  • تعداد بازدید : 334
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نظارت بر تولید بیش از 2 هزار تن گوشت مرغ بهداشتی در تربت حیدریه

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه،از ابتدای سال جاری کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی شهرستان بر تولید 2 هزار و 237 تن گوشت مرغ نظارت بهداشتی داشته اند.

دکتر سیدین رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان با بیان اعلام این خبر،افزود: نظارت بر جوجه ریزی در واحد های پرورشی،مراقبت و اجرای مدیریت های بهداشتی در طول دوره پرورش، نظارت بر کشتار طیور بالغ در کشتارگاه های طیور و نظارت بر توزیع و نگهداری فرآورده های خام دامی از جمله اقداماتی است که کارشناسان بهداشتی دامپزشکی در راستای تامین مواد پروتئینی با منشاء دامی انجام می دهند.

وی افزود: دامپزشکی شهرستان براساس رسالت سازمانی خود مبنی بر پیشگیری از بیماری‌های مشترک بین انسان و حیوان و نیز نظارت بر سلامت فرآورده‌های خام دامی مورد استفاده در سبد غذایی خانوار، نظارتی همه جانبه از مزرعه تولیدات دامی تا سفره خانوار دارد.

دکتر سیدین، طیور کشتار شده در کشتارگاه شهرستان را طی مدت یادشده، بیش از یک میلیون و 157هزار قطعه عنوان کرد و اظهار داشت: از این تعداد4691قطعه با نظارت دامپزشکی درکشتارگاه طیور شهرستان،معدوم شده است. وی افزود: کشتارگاه طیور شهرستان صنعتی بوده ودکتر دامپزشک و دیگر رده های دامپزشکی به عنوان تیم نظارت فنی- بهداشتی بر مراحل مختلف استحصال گوشت طیور، از ذبح تا بسته بندی آن نظارت کامل و همه جانبه را دارند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان تربت حیدریه
  • کد خبر : 254583
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید