نظارت بهداشتی دامپزشکی بر توزیع و عرضه مرغ تازه در سطح شهرستان
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی تربت حیدریه: به صورت روزانه از تولید، بسته بندی، حمل و نقل ، نگهداری، توزیع و عرضه مرغ تازه کشتار شده در کشتارگاه طیور شهرستان توسط کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی شبکه و مسئولین بهداشتی بخشهای خصوصی دامپزشکی شهرستان نظارت ، بازدید و بازرسی بهداشتی بعمل می آید .

رئیس شبکه دامپزشکی تربت حیدریه گفت: با توجه به عرضه و مصرف بیش از 10تن مرغ تازه در هر روز در سطح شهرستان و شرایط عرضه روزانه مرغ تازه و سرعت توزیع و مصرف آن در بین شهروندان ، نظارت دقیق زنجیره سرد، حمل و نقل ، شرایط نگهداری مرغها و توزیع بهداشتی مرغهای کشتار روز شهرستان تا زمان عرضه به مصرف کنندگان در اولویت کاری کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی شبکه قرار دارد، دکتر سیدین افزود : در صورت عدم دقت و رعایت شرایط بهداشتی دامپزشکی در جابجایی ، نگهداری و عرضه مرغهای تازه شاهد کاهش کیفیت وسلامت مرغهای عرضه شده خواهیم بود و احتمال بروز مخاطرات بهداشتی افزایش یافته و همچنین می تواند سلامت عمومی جامعه را به خطر بیندازد.
نظر دهید