• 1401/02/07 - 09:23
  • تعداد بازدید : 293
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نظارت دامپزشکی تربت حیدریه بر تولید بیش از 3 هزار تن گوشت قرمز بهداشتی

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه؛ کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این شهرستان در سال 1400 بر تولید و استحصال 3 هزار و 177 تن گوشت قرمز نظارت داشته اند.

نظارت دامپزشکی تربت حیدریه بر تولید بیش از 3 هزار تن گوشت قرمز بهداشتی

دکتر ابوالحسن سیدین رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه با بیان این خبر افزود: نظارت های بهداشتی دامپزشکی جهت تولید گوشت قرمز با معاینات بالینی دام زنده قبل از کشتار شروع می شود و تا هنگام عرضه گوشت و سایر فرآورده های خام دامی در فروشگاه های مجاز ادامه دارد. وی افزود در راستای تولید این میزان گوشت قرمز، تعداد 124 هزار و 334 راس دام سبک و 3 هزار و 422 راس دام سنگین کشتار شده است.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه اظهار داشت: برخی از بیماری های مشترک بین انسان و دام  نظیر شاربن و تب خونریزی دهنده کریمه کنگو به راحتی از طریق مصرف گوشت قرمز غیربهداشتی به انسان منتقل می شود.

وی گفت: با پیگیری های انجام شده انشااله در ماههای آتی شاهد بهره برداری از کشتارگاه صنعتی دام با ظرفیت هزار راس دام سبک و صد راس دام سنگین خواهیم بود.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان تربت حیدریه
  • کد خبر : 285523
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان