• 1399/09/10 - 14:59
  • تعداد بازدید : 416
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بررسی آلودگی شیر خام لبنیاتی های سطح شهر توسط شبکه دامپزشکی خلیل آباد

دکتر احمدی از انجام طرح اندازه گیری بار میکروبی شیر خام لبنیاتی های سطح شهر از طریق آزمایش شمارش توتال کانت و اندازه گیری PH خبر داد.

رئیس شبکه دامپزشکی خلیل آباد در ادامه گفت ، شیرخام باید واجد ویژگی هایی چون شرایط ظاهری و ارگانولپتیکی مناسب( رنگ، طعم و بو) شرایط فیزیکی مانند، دانسیته حدود 30 ، نقطه انجماد مشخص ، تست بازدارندگی میکروبی، اسیدیته معین، ph و چربی، ماده خشک و ... باشد.

دکتر احمدی بیان کرد: در عرضه شیرخام تقلباتی صورت می گیرد اعم از اضافه کردن آب به شیر، گرفتن چربی یا خامه گیری شیر، افزودن آب پنیر ،افزودن اوره به شیر و .... که هر کدام به شکلی کیفیت شیر را تحت تاثیر گذاشته و انجام آزمایشات مورد اشاره می تواند موجب مشخص شدن وضعیت شیر مورد نظر باشد.

احمدی در انتها گفت: دامپزشکی با حضور مسئولین فنی بهداشتی در مراکز جمع آوری شیر و بازدیدهای ماهیانه و آزمایشات ادواری شیرخام مراکز و با نظارت های مستمروانجام تستهای تشخیصی معین از لبنیاتی ها به صورت سرزده شیرخام شهرستان را رصد و در صورت نیاز متخلفین را به مقام قضایی ارجاع خواهد داد.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان خلیل آباد
  • کد خبر : 257992
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید