معدوم سازی بیش از 100 کیلوگرم فرآورده خام دامی در طرح تشدید نظارت در درگز
روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان درگز از معدوم سازی بیش از 100 کیلوگرم فرآورده خام دامی در طرح تشدید نظارت در درگز خبر داد.
سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان درگز دکتر حامد شمس با اشاره به طرح تشدید نظارت های بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی و رستوران ها و غذا خوری ها در این شهرستان اظهار داشت: طرح مذکور به دلیل افزایش عرضه و تقاضای مواد پروتئینی و فرآورده های خام دامی در درایام نوروز و در راستای تامین سلامت و امنیت غذایی شهروندان و ارتقای سطح کیفی و بهداشتی فرآورده های خام دامی صورت می گیرد.
دکتر شمس اطمینان از سلامت فرآورده های خام دامی عرضه شده به شهروندان را از دیگر اهداف اجرای طرح مذکور عنوان کرد و بیان داشت: در این طرح بازرسان شبکه دامپزشکی شهرستان درگز از تاریخ 25 اسفند لغایت 17 فروردین در قالب 2 اکیپ و در دو شیفت کاری در ساعات اداری و غیر اداری با حضور و نظارت مستمر در سطح شهرستان اقدام به بازدید از مراکز تحت پوشش می نمایند.
شمس بیان کرد: از ابتدای این طرح تاکنون نظارت های مستمر توسط اکیپ های کنترل بهداشتی و بازرسان این شبکه انجام و درنتیجه این بازدید ها بیش از 100 کیلوگرم فرآورده های خام غیر قابل مصرف و تاریخ گذشته ضبط و از چرخه مصرف حذف و معدوم گردید.
نظر دهید