هشدار شبکه دامپزشکی درگز به شهروندان درخصوص استفاده از محصولات لبنی خام دامی
با توجه به فساد پذیری بالای شیر خام و امکان انتقال بیماری های خطرناک ضروری است شهروندان از مصرف محصولات لبنی خام خودداری کنند.

دکتر حامد شمس رئیس شبکه دامپزشکی درگز گفت: مهم ترین بیماری هایی که ممکن است به دلیل عدم رعایت بهداشت مراحل مختلف شیردوشی، جمع آوری، حمل و نقل، تبدیل و فرآوری در کارخانه، توزیع و مصرف از طریق مصرف فرآورده خام لبنی دام بیمار به انسان انتقال می یابد عبارت است از: تب مالت (بروسلوز)، سل، لیستریوز و ناراحتی های گوارشی و ...
وی خاطرنشان کرد: کلیه محصولات خام لبنی باید برابر ضوابط و تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی تهیه و شیر خام حتما قبل از مصرف به جهت پیشگیری از انتقال بیماری تب مالت به مدت ۵ تا ۷ دقیقه جوشانده شوند.