• 1400/06/16 - 11:21
  • تعداد بازدید : 265
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برخورد با ماهی فروشان فاقد مجوز حمل قرنطینه ای در زاوه

دکتر حسین اکبری نسب رئیس شبکه دامپزشکی زاوه با اعلام این خبر گفت: فرآورده‌های خام دامی نیازمند حمل و جا به جایی با خودرو‌های دارای مجوز حمل قرنطینه‌ای بهداشتی هستند و با خودرو‌های دوره گردی که بدون مجوز و با شرایط غیربهداشتی اقدام به فروش ماهی و فرآورده‌های خام دامی در شهرستان می‌کنند، برخورد می‌شود.

وی بیان  داشت: وانت‌های دوره گرد، شرایط مناسب برای حمل ماهی و حتی انجماد آن را ندارند و چون ماهی ماده پروتئینی با سرعت فساد بالا است احتمال آلودگی و فاسد شدن آن در شرایط غیراستاندارد وجود دارد

رئیس شبکه دامپزشکی زاوه به مردم توصیه کرد: هنگام خرید علاوه بر اینکه به مشخصات درج شده روی بسته بندی از جمله کد بهداشتی دامپزشکی، تاریخ صید، تاریخ انقضا، شرکت تولید کننده و  غیره دقت می‌کنید؛ اگر ماهی به صورت کامل است به مشخصات ظاهری آن هم توجه کنند.

وی تصریح کرد: لزج نبودن، پولک داشتن، رنگ صورتی شفاف آبشش ها، بدن سخت و قابل ارتجاع و چشم‌های محدب نشان از تازه بودن و سلامت ماهی است و شهروندان در حین خرید و یا مصرف می‌توانند آن را تشخیص دهند.

دکتر اکبری نسب  گفت: ماهی تازه باید در دمای صفر تا ۴ درجه سانتیگراد یخچال و ماهی منجمد در دمای  منفی ۱۸ درجه سانتیگراد نگهداری و عرضه شود

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان زاوه
  • کد خبر : 276741
کلمات کلیدی
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید