• 1401/03/18 - 10:26
  • تعداد بازدید : 215
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
مرغداران واکسیناسیون طیور را جدی بگیرند

پیشگیری همیشه ساده تر و کم هزینه تر از درمان است

روابط عمومی شبکه دامپزشکی زاوه از الزام مرغداران به واکسیناسیون قبل از شیوع بیماری ها خبر داد.

واکسیناسیون طیور

دکتر حسین اکبری نسب رئیس شبکه دامپزشکی زاوه گفت: پیشگیری همیشه ساده تر و کم هزینه تر از درمان است و واکسیناسیون یکی از عوامل پیشگیرانه در برابر جلوگیری از شیوع بیماری در گله های پرورشی طیور می باشد که با وجود توصیه های دامپزشکی برخی از پرورش دهندگان همکاری لازم را نداشته و اقدام به واکسیناسیون طیور پرورشی خود نمی کنند.

اکبری نسب بر ضرورت توجه مرغداران به توصیه ها و پیامهای بهداشتی این شبکه که از طریق پیامک برایشان ارسال می گردد گفت: انتظار داریم مرغداران محترم با توجه به این توصیه ها بتوانند سرمایه های خود را از گزند بیماری حفظ کنند.

وی در پایان به ضرورت بیمه کردن طیور پرورشی توسط مرغداران تاکید نمود و از پرورش دهندگان خواست این مهم را انجام داده تا درصورت بروز خسارت بخشی از آن توسط بیمه جبران گردد.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان زاوه
  • کد خبر : 286914
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

تصاویر

واکسیناسیون طیور