تولید بیش از 17 هزار تن گوشت مرغ در سبزوار
رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار، از تولید 17 هزار و 353 تن گوشت مرغ در 9 ماه اول سال جاری در این شهرستان که قطب تولید این ماده پروتئینی در استان می باشد، خبر داد.
دکتر برات الله زیدآبادی گفت: برای تولید این مقدار گوشت مرغ، 9میلیون و 937 هزار قطعه جوجه ریزی در 250 واحد مرغداری سبزوار انجام شده است که از عوامل افزایش تولید گوشت مرغ و عرضه آن در بازار می توان به توسعه صنعت مرغ و رغبت مرغداران سبزواری به افزایش جوجه ریزی می باشد.
وی افزود: سبزوار سالانه با تولید بیش از 25 هزار تن گوشت مرغ، تامین کننده یک چهارم نیاز استان به این ماده پروتئینی و از قطب های مهم دام ،طیور و آبزیان در استان است.
زیدآبادی بیان داشت: افزون بر 90 درصد گوشت مرغ تولیدی سبزوار در استان خراسان رضوی مصرف گردیده و باقی آن به دیگر استان های کشور حمل شده است.
رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار در پایان بیان کرد: 35 درصد اشتغال سبزوار، در حوزه دامپروری و پرورش طیور است و 250 واحد مرغداری گوشتی و تخم گذار،11 کارخانه خوراک دام، طیور و آبزیان در این حوزه فعالیت دارند.