رئیس شبکه دامپزشکی قوچان؛
افزایش بهره وری با تغذیه دام با کنسانتره های مورد تایید دامپزشکی
روابط عمومی شبکه دامپزشکی قوچان اعلام کرد استفاده از خوراک دام یا همان کنسانتره که تحت نظارت دامپزشکی تولید شده باشد در افزایش بهرهوری دام های تولید کننده گوشت و شیر بسیار موثر می باشد.
دکتر حامد شمس رئیس شبکه دامپزشکی قوچان دراین باره گفت: بالانس بودن کنسانتره ها از لحاظ انرژی پروتئین چربی و... باعث حفظ تعادل وضعیت بدنی در دام میگردد و از طرفی با توجه به تامین انرژی، پروتئین، ویتامینها و مواد معدنی ضروری برای تولید شیر به وسیله کنسانتره، به طور قابل توجهی به افزایش کمیت و کیفیت شیر تولیدی در دام نیز کمک میکند.
شمس در ادامه گفت: نظارت و حضور مسئول فنی بهداشتی در روند تولید کنسانتره در کارخانه های خوراک دام امری ضروری و حائز اهمیت می باشد. از طرفی بازدید های مستمر در کارخانه های خوراک دام و همینطور نمونه برداری های ادواری توسط کارشناسان این شبکه به صورت مداوم انجام می گیرد و موارد بهداشتی در روند تولید کنسانتره به طور دائم در حال رصد می باشند.
وی در پایان گفت: با توجه به بالانس بودن کنسانتره ها از لحاظ انرژی پروتئین چربی و... به دامداران محترم توصیه می گردد که به جای تغذیه به روش دستی با جو، کاه و کلش و ... از کنسانتره هایی که دارای تایید پروانه ساخت از دامپزشکی هستند به منظور تغذیه انواع دام های سبک (گوسفند و بز) و سنگین(گاو و گوساله) استفاده نمایند.