• 1403/04/04 - 08:05
  • تعداد بازدید : 615
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

توصیه دامپزشکی قوچان در خصوص گوشت های گرم وکیوم برزیلی

روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان قوچان، اعلام کرد؛ تاریخ انقضا این گوشت های وارداتی در دمای 1 الی 2 درجه حدود 70 روز است.

دکتر حامد شمس، رئیس شبکه دامپزشکی قوچان، در این باره گفت: این روزها علاوه بر گوشت های منجمد گاوی و گوسفندی وارداتی که در سطح شهر عرضه می شود و دارای تاریخ انقضای یک ساله و بعضا بیشتر از زمان تولید هستند، گوشت های گرم گاوی وارداتی در بسته بندی وکیوم شده هم عرضه می شود که بصورت گرم و تازه تحت نظارت سازمان دامپزشکی، وارد کشور شده اند و تاریخ انقضای آنها از زمان تولید 70 روز است و در دمای صفر تا 2 درجه سانتی گراد نگه داری می شوند، لذا نباید این ها را با گوشت منجمد دیفراست شده اشتباه گرفت، و در صورت مشاهده آن در مراکز عرضه مجاز، همشهریان به عنوان گوشت از منجمد خارج شده، تلقی نکنند.

وی، در ادامه گفت: شهروندان بعد از خرید این گوشت های بسته بندی می توانند آن را از حالت وکیوم خارج کرده و به عنوان گوشت گرم تازه به مصرف برسانند، در نتیجه  نگه داری آن به مدت 70 روز فقط در دمای 2 درجه و آن هم به حالت بسته بندی وکیوم که صورت گرفته، امکان پذیر خواهد بود.

شمس، در انتها گفت: شهروندان به عنوان چشمان ناظر دامپزشکی، می توانند گزارشات تخلفات واحدهای عرضه کننده فرآورده های خام دامی را به شماره تماس 05147224142 شبکه دامپزشکی و سامانه پیامکی 1512 اطلاع دهند تا مورد بازرسی ناظرین دامپزشکی قرار گیرد.

 

  • گروه خبری : اداره شهرستان قوچان,هشدارهای بهداشتی
  • کد خبر : 321664
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان