• 1403/05/03 - 11:24
  • تعداد بازدید : 147
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

سریال غم انگیز تزریق واکسن بروسلوز به دست همکار مایه کوب دامپزشکی قوچان

روابط عمومی شبکه دامپزشکی قوچان، از تزریق سهوی واکسن بروسلوز، به دست همکار واکسیناتور شهرستان، خبر داد.

دکتر حامد شمس، رئیس شبکه دامپزشکی قوچان، در خصوص این خبر گفت: با وجود رعایت کامل مسائل ایمنی فردی، توسط کارکنان شبکه در حین انجام واکسیناسیون رایگان دام‌های سبک و سنگین به صورت کاملا سهوی در اثر حرکت ناگهانی دام، سوزن سرنگ حاوی واکسن زنده تخفیف حدت یافته بروسلوز (تب مالت) به دست یکی از همکاران مبارزه این شبکه تزریق شده است که این اتفاق در زمینه فعالیت های کارکنان دامپزشکی، امری معمول و اجتناب ناپذیر می باشد.

شمس، در ادامه افزود: کارکنان و پرسنل دامپزشکی، همواره به علت تزریق سهوی واکسن زنده تب مالت و یا تماس با دام های آلوده، به بیماری تب مالت مبتلا می شوند.

وی، تصریح کرد: همچنین، با توجه به حضور همکاران، در محیط‌های آلوده به عوامل بیماری ‌زا جهت انجام خدمات دامپزشکی، سلامت این قشر گمنام و خدمتگزار، توسط سایر بیماری‌های مشترک بین انسان و دام مانند؛ شاربن، هاری، تب کریمه کنگو و ... نیز تهدید می‌شوند.

رئیس شبکه دامپزشکی قوچان، عنوان کرد: تب مالت، از جمله بیماری‌های عفونی مسری می باشد که به بیماری هزار چهره، نیز معروف است. از مهم ‌ترین علائم بیماری تب مالت می توان به؛ تب بین 38 تا 40 درجه با احساس سرما یا لرز، دردهای عضلانی و استخوانی، سردرد، تعریق شدید به ویژه در هنگام شب، ضعف و خستگی، لاغری و افسردگی و التهاب مفاصل اشاره کرد. درمان این بیماری چندین ماه به طول می انجامد به همین دلیل جزو بیماری‌های مزمن محسوب می‌شود و تزریق واکسن دامی آن در نهایت متاسفانه منجر بروز کلیه علائم ذکر شده در واکسیناتورهای دامپزشکی خواهد شد، که این امر خود توجه به شغل دامپزشکی را بیش از پیش می کند.

  • گروه خبری : اداره شهرستان قوچان,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 322950
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان