نظارت دامپزشکی قوچان بر جوجه ریزی 318 هزار قطعه جوجه گوشتی از ابتدای سال جاری
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی قوچان،رئیس این شبکه گفت: تولید و مصرف گوشت مرغ در ایران با توجه به مزیت های نسبی پرورش طیور گوشتی مانند سرعت رشد، صرفه جویی در منابع و بالا بودن راندمان تولید روندی رو به رشد داشته است.
دکتر محمد احمدی تصریح کرد: در این راستا برای واحدهای جوجه ریزی مجوز بهداشتی صادرمی شود که هدف از این کار اعمال ضوابط بهداشتی و قرنطینه ای و توسعه توان نظارت بهداشتی بر واحدهای مرغداری می باشد و همچنین برای حمل جوجه ها مرغداران ملزم به دریافت مجوز سلامت می باشند.
وی خاطر نشان کرد: از ابتدای سال جاری با نظارت های دامپزشکی جوجه ریزی318 هزار قطعه جوجه گوشتی انجام شده است.
نظر دهید