800 هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداری های قوچان از ابتدای سال جاری
شبکه دامپزشکی قوچان، از جوجه ریزی بیش از هشتصد و هشتاد و یک هزار قطعه جوجه یک روزه گوشتی از ابتدای سال ۱۴۰۳ در واحدهای پرورش طیور گوشتی در شهرستان، خبر داد.
دکتر حامد شمس، رئیس شبکه دامپزشکی قوچان در این باره گفت: با نظارت شبکه دامپزشکی قوچان و تنها از طریق اخذ مجوزهای بهداشتی لازم، مرغداران می توانند جهت جوجه ریزی در سالن های پرورش خود اقدام نمایند و در این زمینه رعایت فواصل جوجه ریزی، ضدعفونی سالن ها، وجود مسئول فنی در محل مرغداری جزء اصول اولیه بهداشتی مد نظر دامپزشکی، می باشد.
شمس، در ادامه گفت: قوچان با ۱۳ واحد مرغداری فعال گوشتی بیش از 800 هزار قطعه جوجه ریزی از ابتدای سال داشته است که باعث می شود این شهرستان یکی از قطب های اصلی تولید گوشت مرغ گرم در خراسان رضوی محسوب شود.
وی، در انتها گفت: در راستای تأمین امنیت و سلامت گوشت مرغ تولیدی مراقبت های بهداشتی هم در بخش دولتی و هم در بخش خصوصی دامپزشکی در زمینه رعایت شرایط امنیت زیستی، واکسیناسیون، نمونه برداری و بازدیدهای دوره ای در واحدهای مرغ گوشتی صورت می گیرد. رعایت کلیه موازین بهداشتی- قرنطینه ای و پوشش کامل برنامه واکسیناسیون منجر به کاهش بروز بیماری و افزایش ارزش افزوده و پایداری تولید می گردد.