نظارت بهداشتی دامپزشکی بر کشتار بیش از 2 میلیون و 900هزار قطعه مرغ در کشتارگاه طیور شهرستان کاشمر
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان کاشمر از ابتدای سال جاری نظارت بهداشتی و شرعی بر کشتار بیش از 2 میلیون و 900 هزار قطعه مرغ در کشتارگاه خادم الرضا صورت پذیرفته است.
![](/thumbnail/550-375_100/uploads/23/عکس66.jpg)
کارشناس واحد نظارت شهرستان گفت: براساس قانون سازمان دامپزشکی کشور نظارت بر تولید و عرضه فرآورده های خام دام و طیور از وظایف سازمان دامپزشکی می باشد. در راستای انجام این وظیفه کنترلهای بهداشتی لازم در کلیه مراحل تولید ، کشتار ، توزیع و عرضه از سوی شبکه دامپزشکی اعمال می گردد که بازرسی گوشت در کشتارگاه های طیور از اهم این اقدامات است.
دکتر گوهری بیان نمود: در 9 ماهه اول سال جاری تعداد 2میلیون و 952 هزارو 797 قطعه مرغ گوشتی در کشتارگاه طیور شهرستان کاشمر کشتار و مورد بازرسی بهداشتی دامپزشکی قرار گرفته است.
وی در پایان از عموم شهروندان عزیز تقاضا نمود: گوشت مورد نیاز خود را صرفا از مراکز مجاز و مورد تایید دامپزشکی خریداری نمایند.
نظر دهید