• 1401/11/23 - 13:42
  • تعداد بازدید : 269
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

اردوی جهادی واکسیناسیون نیوکاسل طیور بومی در گناباد

روابط عمومی شبکه دامپزشکی گناباد از انجام واکسیناسیون نیوکاسل طیور بومی و روستایی با استفاده از واکسن زنده نیوکاسل مقاوم به حرارت در دهه مبارک فجر در سطح روستاهای شهرستان گناباد خبر داد.

رئیس شبکه دامپزشکی گناباد در این خصوص گفت: در راستای مقاوم سازی طیور بومی و روستایی علیه بیماری نیوکاسل و پیشگیری از گسترش بیماری به واحدهای صنعتی پرورش طیور عملیات واکسیناسیون در مناطق پرتراکم و در معرض خطر با استفاده از واکسن تولید داخل موسسه رازی انجام می گردد که در این طرح تعداد 3680 قطعه طیور بومی روستایی و با همکاری دامپزشکی و بسیج جامعه مهندسی و در قالب اردوی جهادی در روستاهای نوده پشنگ، بیمرغ و فودنجان مورد واکسیناسیون نیوکاسل قرار گرفتند.

دکتر متقی در ادامه اظهار کرد: نیوکاسل بیماری ویروسی با قدرت سرایت و تلفات بسیار بالا همراه با علایم تنفسی _ گوارشی و عصبی می باشد که در طیور بومی و صنعتی تلفات وسیعی ایجاد می نماید و در این طرح واکسیناسیون طیور بومی به صورت رایگان اجرا می گردد.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان گناباد
  • کد خبر : 297313
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان