نمونه برداری ادواری کارخانجات خوراک دام و طیور در شهرستان گناباد
به گزارش روابط عمومی دامپزشکی گناباد نمونه برداری ادواری کارخانه های خوراک دام و طیور شهرستان گناباد در حال انجام می باشد.
ضبط و معدوم سازی 108 ویال داروی دامی در گناباد
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی گناباد؛ رصد و پایش داروهای دام و طیور داروخانه های شهرستان توسط واحد دارو درمان شبکه بصورت مستمر در حال انجام می باشد.
برگزاری مانور دور میزی تب برفکی در شهرستان گناباد
روابط عمومی شبکه دامپزشکی گناباد از برگزاری مانور جهت آمادگی پیش از وقوع بیماری تب برفکی دور میزی در شهرستان خبر داد.
نظارت بهداشتی دامپزشکی بر توزیع بیش از 170 تن گوشت وارده به گناباد
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی گناباد نظارتهای بهداشتی فرآورده های خام دامی بصورت مستمر در حال انجام می باشد.
معدوم سازی 60 بسته آلایش طیور در گناباد
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی گناباد؛ بازرسی بهداشتی از کشتارگاههای دام و طیور و مراکز توزیع فرآورده های خام دامی به طور مستمر در حال انجام است.
تقدیر از کشتارگاه طیور سفید گوشت پرند گناباد
روابط عمومی شبکه دامپزشکی گناباد از انتخاب کشتارگاه طیور سفید گوشت پرند بعنوان کشتارگاه نمونه خبر داد.
اقدامات دامپزشکی گناباد در ایام ا... دهه مبارک فجر 1401
روابط عمومی شبکه دامپزشکی گناباد از ارائه خدمات ویژه به مناسبت ایام الله دهه فجر 1401 خبر داد.
اردوی جهادی واکسیناسیون نیوکاسل طیور بومی در گناباد
روابط عمومی شبکه دامپزشکی گناباد از انجام واکسیناسیون نیوکاسل طیور بومی و روستایی با استفاده از واکسن زنده نیوکاسل مقاوم به حرارت در دهه مبارک فجر در سطح روستاهای شهرستان گناباد خبر داد.
ارائه میز خدمت دامپزشکی به مناسبت ایام الله دهه فجر در گناباد
روابط عمومی شبکه دامپزشکی گناباد از ارائه میز خدمت دامپزشکی به دامداران به مناسبت ایام الله دهه فجر خبر داد.
برگزاری جلسه هماهنگی همکاران فنی در شهرستان گناباد
روابط عمومی شبکه دامپزشکی گناباد از برگزاری مستمر جلسات هماهنگی همکاران فنی شبکه خبر داد.