افزایش 15 درصدی میزان جوجه ریزی در مرغداری های شهرستان مشهد
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد گفت: میزان جوجه ریزی در واحدهای پرورشی طیور شهرستان در سال جاری، از رشد 15 درصدی، در مقایسه با مدت مشابه سال قبل برخوردار بوده است.
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد، دکتر محمود جوادی نژاد با اشاره به اینکه امروزه گوشت مرغ به عنوان یکی از کالاهای اساسی در سفره غذایی شهروندان تلقی می شود، اظهار داشت: خوشبختانه از ابتدای سال جاری تاکنون با توجه به وجود برخی مشکلات در حوزه تامین نهاده های مورد نیاز پرورش دهندگان طیور، میزان جوجه ریزی نسبت به مدت مشابه سال گذشته ، 15 درصد ، افزایش داشته است.
وی با اشاره به لزوم تامین به موقع مرغ به عنوان یکی از کالاهای اساسی در سفره غذایی مردم گفت: در شش ماهه نخست سال جاری ، 2 میلیون و 951 هزار قطعه جوجهریزی در مرغداریهای این شهرستان انجام شده است. دکتر جوادی نژاد افزود: میزان جوجه ریزی در شش ماهه نخست سال 1399 را ، 2 میلیون و 538 هزار قطعه عنوان کرد .
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد میانگین مصرف روزانه نیاز گوشت مرغ در شهرستان را 200 تن دانست و اظهار داشت: در برخی روزها تا 230 تن گوشت مرغ در کشتارگاه های طیور شهرستان ، استحصال و وارد بازار میشود .
دکتر جوادی نژاد در ادامه اظهار داشت: در سطح شهرستان مشهد تعداد 310 مزرعه طیور پرورشی وجود دارد که سالانه قابلیت پرورش 9 میلیون و 172 هزار قطعه جوجه را به خود اختصاص می دهند.
نظر دهید