انجام بیش از 33 هزار بازرسی بهداشتی از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی در مشهد
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد گفت: در 8 ماهه نخست سال جاری کارشناسان و بازرسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این شبکه در راستای پایداری و استمرار امنیت غذایی شهروندان، بیش از 33 هزار مورد بازرسی بهداشتی از مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی انجام داده اند.
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد، دکتر محمود جوادی نژاد هدف از اجرای نظارت های بهداشتی دامپزشکی را ارتقای سطح بهداشت و امنیت غذایی شهروندان بیان کرد و افزود: بررسی سطوح کیفی تولید و فرآوری محصولات پروتئینی با منشاء دامی، شیوه های نگهداری و جابجایی این محصولات و روش های عرضه و بسته بندی فرآورده های خام دامی، از مواردی است که بازرسان دامپزشکی شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد نسبت به انجام آن اهتمام می ورزند.
وی به توقیف 616 هزار و 752 کیلوگرم فرآورده خام دامی غیر بهداشتی در این مدت اشاره کرد و یادآور شد: مقدار 204 هزار و 767 کیلو گرم از فرآورده های توقیفی به دلیل نداشتن استاندارد های بهداشتی لازم با هماهنگی مقام محترم قضایی معدوم شده است.
دکتر جوادی نژاد به یک هزار و 953 مورد نمونه برداری و انجام آزمایشات تشخیصی از فرآورده های خام توزیعی در سردخانه و فروشگاه های عرضه اشاره نمود و گفت: این اقدام در راستای پایداری و ارتقای امنیت غذایی شهروندان و زائرین بارگاه ملکوتی امام مهربانی ها انجام شده است.
این مقام مسئول از مردم درخواست نمود:از مراکز معتبر و مجاز تحت نظارت دامپزشکی اقدام به خرید فرآورده های گوشتی کرده و در صورت مشاهده موارد غیر بهداشتی مراتب را از طریق سامانه ارتباطی 1512 و یا شماره تلفن های 37250025 و 37250035 به شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد اطلاع دهند.
نظر دهید