• 1400/08/11 - 10:29
  • تعداد بازدید : 72
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

انجام بیش از 35 هزار بازرسی بهداشتی از مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی در مشهد

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد از انجام بیش از 35 هزار مورد بازرسی بهداشتی کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این شبکه از مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد، دکتر محمود جوادی نژاد با اعلام این خبر اظهار داشت : بازرسان بهداشتی واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این شبکه در سال جاری، 35 هزار و 91 مورد بازرسی بهداشتی از مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی انجام داده اند.

وی به توقیف 379 هزار 199 کیلوگرم فرآورده خام دامی مشکوک در این مدت اشاره نمود و یادآور شد: مقدار 62 هزار و 522 کیلوگرم از این فرآورده ها پس از انجام نمونه برداری و اجرای آزمایشات تشخیصی مورد نیاز ، به دلیل نداشتن استانداردهای بهداشتی لازم ، از چرخه مصرف انسانی خارج ، و معدوم شد. 

این مقام مسئول در پایان با اشاره به اینکه بازرسان بهداشتی این شبکه بصورت شبانه روزی بر امر تولید، توزیع و نگهداری  فرآورده های خام دامی در سطح شهرستان نظارت دارند، اظهار داشت: در راستای انجام این فعالیت، به طور میانگین ماهیانه 466 نفر روز بازرس با استفاده از تمامی ظرفیت ها و پتانسیل های موجود در این شبکه، نسبت به پایداری و ارتقاء شاخصه های بهداشتی در حوزه سلامت و بهداشت فرآورده های خام دامی انجام وظیفه می نمایند.  

  • گروه خبری : اداره شهرستان مشهد
  • کد خبر : 278514
کلمات کلیدی
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید