• 1400/12/28 - 10:28
  • تعداد بازدید : 267
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

انجام بیش از 60 هزار بازرسی بهداشتی از مراکز تولید، نگهداری، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی در مشهد

روابط عمومی شبکه دامپزشکی مشهد؛ از انجام بیش از 60 هزار بازرسی بهداشتی از مراکز تولید، نگهداری ، توزیع وعرضه فرآورده های خام دامی در مشهد در سال جاری خبر داد.

انجام بیش از 60 هزار بازرسی بهداشتی از مراکز تولید، نگهداری، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی در مشهد

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد گفت: کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این شبکه  از ابتدای سال 1400 تا کنون بیش از 60 هزار نوبت بازدید بهداشتی از مراکز تولید، نگهداری، توزیع وعرضه فرآورده های خام دامی انجام داده اند.

 دکتر محمود جوادی نژاد با بیان اینکه دامپزشکی همواره مباحث مرتبط با سلامت و امنیت غذایی شهروندان را رصد نموده و همواره در تلاش است شاخص های بهداشتی در این بخش را ارتقاء  دهد، اظهار داشت: در این مدت 60 هزار و 365 مورد بازرسی بهداشتی از مراکز فوق و سایر اماکنی که به نحوی با فرآورده های خام دامی در ارتباط هستند، انجام داده است که این امر منجر به ضبط 494 هزار کیلو گرم انواع فرآورده خام دامی مشکوک شده است.

وی در ادامه گفت: از این میزان فرآورده خام دامی مشکوک ضبط شده پس از انجام آزمایشات تخصصی و کنترل کیفی، مقدار 247 هزار کیلوگرم به دلیل نداشتن استاندارد های بهداشتی لازم جهت مصرف خانوار، از چرخه مصرف انسانی خارج  شده است.

دکتر جوادی نژاد همچنین اظهار داشت: طرح تشدید نظارت های بهداشتی ایام نوروز و ماه مبارک رمضان هم راستا با کل کشور از تاریخ 1400/12/14 درشهرستان مشهد نیز آغاز شده و در این مدت تاکنون یک هزار و 929 بازرسی بهداشتی از کلیه مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی صورت پذیرفته که این امر منجر به ضبط 41 هزار و 520 کیلوگرم فرآورده خام دامی مشکوک شده است.

وی در پایان به کشتار بهداشتی یک میلیون و 328 هزار قطعه طیور گوشتی و 44 هزار و 686 راس دام سبک و سنگین در ایام طرح تشدید نظارت های بهداشتی اشاره کرد و یادآور شد: در این اقدام بیش از 4 هزار و 442 تن گوشت سالم و بهداشتی تولید و روانه بازار های مصرف شده است. 

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان مشهد
  • کد خبر : 282997
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان