• 1401/11/20 - 08:41
  • تعداد بازدید : 395
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری جلسه آموزشی_توجیهی بهداشت فرآورده های خام دامی در مراکز پخت دانشگاهها و بیمارستان های مشهد

روابط عمومی شبکه دامپزشکی مشهد از برگزاری جلسه هم اندیشی (آموزشی_توجیهی) بهداشت فرآورده های خام دامی در مراکز پخت دانشگاهها و بیمارستان های مشهد خبر می دهد.

دکتر هادی شایسته معاون شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد در این جلسه ضمن خیر مقدم به شرکت کنندگان که کارشناسان تغذیه، کنترل کیفی و بهداشت محیط، همچنین مسئولین سلف سرویس، انبار و آشپزخانه های دانشگاهها و بیمارستان ها بودند با هدف ارتقاء بهداشت فرآورده های خام دامی بر رعایت ضوابط بهداشتی دامپزشکی "به عنوان متولی بهداشت فرآورده خام دامی" تاکید نمود.

در ادامه کلاس آموزشی، خوشبخت کارشناس واحد نظارت دامپزشکی، گزارشی مصور با موضوع "رعایت بهداشت فرآورده های خام دامی" از مراحل تهیه، حمل و نگهداری تا مصرف ارائه نمود.

سپس دکتر علی فنایی مسئول واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی مشهد با تشکر از حضور حداکثری دعوت شدگان در جلسه ضمن تحویل دستورالعمل نظارت و کنترل بهداشتی فرآورده های خام دامی در مراکز پخت  به تشریح و تبیین ضوابط و دستورالعمل های دامپزشکی پرداخته و بر جلوگیری از بی هویت نمودن فرآورده های خام دامی و ممنوعیت  انجماد غیر اصولی در سردخانه های مراکز فوق تاکید نمود.

وی درپایان جلسه ضمن پاسخگویی به سوالات زیاد مدعوین پیشنهاد نمود تا مجموعه های مذکور جهت نظارت و کنترل بیشتر و ارتقاء بهداشت فرآورده های خام دامی نسبت به بکارگیری کارشناس دامپزشکی اقدام نمایند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان مشهد
  • کد خبر : 297180
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

تصاویر