تشریح اقدامات بهداشتی دامپزشکی شهرستان مشهد
در طرح تشدید نظارت های بهداشتی ایام نوروز و ماه مبارک رمضان
روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد از تشریح اقدامات بهداشتی دامپزشکی این شهرستان در طرح تشدید نظارت های بهداشتی ایام نوروز و ماه مبارک رمضان خبر داد.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد با بیان اینکه همواره در طرح های تشدید نظارت های بهداشتی، دامپزشکی موظف به اجرای یکی از حساس ترین وظایف حاکمیتی خود که شامل نظارت بر تولید و استحصال گوشت و سایر فرآورده های خام دامی و تامین و پایداری سلامت و امنیت غذایی شهروندان می باشد، اظهار داشت: از ابتدای شروع طرح تشدید نظارت های بهداشتی ایام نوروز و ماه مبارک رمضان که از تاریخ 14 اسفند ماه سال 1400 آغاز و همچنان ادامه دارد، 5 هزار و 309 مورد بازرسی بهداشتی از مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی و همچنین سایر اماکن اقامتی و پذیرایی انجام شده است.
دکتر جوادی نژاد در ادامه گفت: در این بازدیدها 63 پرونده تخلف بهداشتی تشکیل و به مراجع قضایی ارسال شد و همچنین از فعالیت 6 واحد صنفی به دلیل عبور از خط قرمزهای بهداشتی و عدم رعایت استانداردهای بهداشتی لازم جلوگیری به عمل آمد.
این مقام مسئول یادآور شد: بازرسان بهداشتی این شبکه در این مدت 53 هزار و 881 کیلوگرم انواع فرآورده خام دامی مشکوک را کشف و توقیف نموده اند.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد همچنین افزود: از آغاز طرح تشدید نظارت های بهداشتی ایام نوروز و ماه مبارک رمضان کارشناسان بهداشتی این مجموعه بر تولید 9 میلیون و 202 هزار کیلوگرم گوشت قرمز و مرغ بهداشتی نظارت کامل داشته اند که این میزان تولید نسبت به مدت مشابه در سال قبل حکایت از افزایش 20درصدی درگوشت مرغ و 4 درصدی در گوشت قرمز دارد.