• 1400/09/20 - 10:53
  • تعداد بازدید : 221
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

رشد 18 درصدی تولید و استحصال گوشت در شهرستان مشهد

روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد از رشد 18 درصدی تولید و استحصال انواع گوشت در سال جاری در کشتارگاه های دام و طیور شهرستان خبر داد.

دکتر محمود جوادی نژاد، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد با بیان اینکه یکی از وظایف حاکمیتی دامپزشکی نظارت بر تولید و استحصال گوشت در کشتارگاه های دام و طیور می باشد، اظهار داشت: در سال جاری  بیش از 74 هزار و 108 تن گوشت سالم و بهداشتی در کشتارگاه های دام و طیور مشهد تحت نظارت کارشناسان دامپزشکی تولید و استحصال شده است که نشان از رشد 18 درصدی تولید گوشت در حوزه دام و طیور نسبت به مدت مشابه در سال 1399 را دارد.

دکتر جوادی نژاد در ادامه میزان گوشت مرغ تولیدی روانه بازار شده را 39 هزار و 787 تن ومیزان گوشت قرمز تولیدی ارسال شده به بازار مصرف را 34 هزار و 321 تن اعلام کرد.

این مقام مسئول در ادامه اظهار داشت: بازرسان بهداشتی این شبکه علاوه بر نظارت بر تولید و استحصال گوشت در کشتارگاه های دام و طیور بر کلیه مراکز نگهداری و عرضه فرآورده های خام نیز نظارت داشته، به گونه ای که از ابتدای سال جاری با انجام 40 هزار و 311 مورد بازرسی از مراکز فوق، بر رعایت و پایداری بهداشت و امنیت غذایی شهروندان نظارت داشته اند.

 رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد در ادامه به 418 پرونده تخلفات بهداشتی ارسالی به مراجع قضایی در سال جاری اشاره کرد و افزود: 18 مرکز متخلف تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی، از ابتدای سال جاری به دلیل عدم رعایت استانداردهای بهداشتی، پلمپ و از ادامه کار آنها موقتا جلوگیری به عمل آمده است.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان مشهد
  • کد خبر : 279822
کلمات کلیدی
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید