• 1398/01/24 - 11:03
  • تعداد بازدید : 316
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بازدید نماینده مردم نیشابور و فیروزه از طرح واکسیناسیون شاربن و آبله

خانم دکتر چنارانی نماینده مردم نیشابور و فیروزه در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون امنیت ملی از طرح واکسیناسیون شاربن و آبله دامهای سبک در روستای داس بازدید کرد.

نماینده مردم نیشابور در این بازدید از نزدیک با طرحهای پیشگیری بیماریهای شاربن، آبله و هاری آشنا شد و از زحمات پرسنل دامپزشکی که در شرایط سخت عملیات واکسیناسیون را اجرا می کنند تشکر نمود.

عضو کمیسیون امنیت ملی گفت: آمادگی داریم تا نسبت به تصویب پیشنهادات دامپزشکی در مجلس شورای اسلامی اقدام نماییم.

در این بازدید دکتر سلیمانی رئیس شبکه دامپزشکی ضمن تشریح انجام طرحهای دامپزشکی بویژه واکسیناسیون شاربن، آبله و هاری از نماینده مردم نیشابور و فیروزه تقاضا نمود برای تامین اعتبار لازم جهت پیشگیری از بیماری شاربن در مناطق سیل خیز و سموم مورد نیاز برای پیشگیری از بیماریهای انگلی مثل  تب کریمه کنگو، تیلریوز و بابزیوز پیگیری نماید.

رئیس شبکه دامپزشکی گفت: در سال گذشته فرمانداری مبلغ 300 میلیون ریال را به طرح سمپاشی اختصاص داد و امیدواریم در سال 98 نیز اعتبار لازم از جانب فرمانداری به این منظور اختصاص داده شود.

 

 

 

 

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان نیشابور
  • کد خبر : 8679
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید