جلسه آموزشی برای متصدیان رستورانها در نیشابور
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان نیشابور جلسه آموزشی با محوریت گوشتهای حاصل از کشتار غیر مجاز برای تعدادی از متصدیان تالارها و رستورانها در محل شبکه دامپزشکی برگزار شد .
دکتر علی سلیمانی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان نیشابور با بیان مخاطراتی که از طریق گوشتهای حاصل از کشتار غیر مجاز متوجه جامعه می شود گفت : گوشت یکی از مواد اصلی مورد استفاده برای تهیه غذا در رستورانها می باشد که باید سالم ، بهداشتی ، حاصل از کشتار مجاز کشتارگاه و دارای لیبل و از مراکز مجاز تهیه گردد چون این فرآورده عامل انتقال بسیاری از بیماریهای مشترک بین انسان و دام از قبیل شاربن یا سیاه زخم ، هاری ، تب مالت و بویژه تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و ......می باشد .
رئیس شبکه دامپزشکی کشتارهای غیر مجاز حاشیه شهرها و جاده ها را تهدیدی جدی برای جامعه دانست و گفت : برای پیشگیری از بیماری خطرناک تب کریمه کنگو نظر به اینکه این بیماری در دام و روی لاشه علائم خاصی ندارد باید لاشه دام کشتار شده و آلایش خوراکی بمدت 24 ساعت در دمای 6 – 2 درجه نگهداری شودکه این کار چند سالی است در کشتارگاههایی که با نظارت کارشناسان دامپزشکی اداره می شود در حال انجام است .
دکتر سلیمانی به اعضاء اتحادیه تالارها و رستورانها پیشنهاد کرد برای تشویق و عدم خسارت متصدیانی که از مواد با کیفیت و بهداشتی برای پخت غذا استفاده می کنند ، رستورانها ، اشپزخانه ها و تالارها با نظارت و همکاری دیگر سازمانه و ادارات درجه بندی شده و قیمت ها بر اساس نوع درجه در نظر گرفته شود .