پلمب دومین آشپزخانه در نیشابور توسط شبکه دامپزشکی
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان نیشابور؛ دومین آشپزخانه طی دو ماه گذشته به دلیل استفاده از گوشت غیر قابل مصرف انسانی پلمپ شد.
دکتر علی سلیمانی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان نیشابور اظهار داشت: طی دو ماه گذشته ضمن تشدید نظارت بر هتل ها و رستوران ها، آشپزخانه ها و تالارها و برگزاری کلاس های آموزشی برای متصدیان واحدهای فوق کارشناسان این شبکه اقدام به اخذ نمونه از مواد پروتئینی مصرفی این واحدها نمودند که پس از انجام آزمایشات لازم مشخص شد دو واحد آشپزخانه یکی در ماه گذشته و دیگری طی ماه جاری از گوشت غیر قابل مصرف انسانی برای تهیه غذا استفاده می کرده اند که با هماهنگی دادستانی و همکاری نیرویی انتظامی هر دو واحد پلمب و متصدیان متخلف به مراجع قضایی معرفی شدند .
رئیس شبکه دامپزشکی به متصدیان واحدهای پذیرایی و آشپزخانه ها هشدار داد؛ باید گوشت مورد استفاده واحد پذیرایی خود را از مراکز مجاز و معتبر که حاصل کشتار در کشتارگاه بوده و دارای مهر بهداشتی دامپزشکی و لیبل می باشد تهیه نمایند و از خرید گوشت از افراد دوره گرد و کشتارکن های غیر مجاز خودداری نمایند .
وی افزود در هنگام بازدید کارشناسان این شبکه از واحد صنفی باید فاکتور خرید معتبر و لیبل گوشت با تاریخ خوانا و واضح موجود باشد در غیر این صورت گوشت غیر مجاز تلقی می شود .
سلیمانی همچنین به شهروندان توصیه نمود از خرید گوشت از پیش چرخ شده جدا خودداری نمایند و متصدیان قصابی ها موظفند در حضور مشتری اقدام به چرخ کردن گوشت نمایند .