اجرای طرح تفکیک لاشه های نر و ماده در موسسه صنعتی گوشت مشهد
طرح تفکیک لاشه های نر و ماده در موسسه صنعتی گوشت مشهد آغاز شد.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی با اعلام این خبر افزود : به منظور تفکیک لاشه های نر و ماده از یکدیگر از چند ماه پیش برنامه ریزی ها و بررسی فرایند کار و تهیه زیر ساخت ها با مشارکت موسسه صنعتی گوشت مشهد انجام گرفت و نهایتا این طرح از 1/9/1400 اجرایی شد.
دکتر محمود قربان زاده گفت: در این طرح لاشه دام های نر با برچسب و مهر به رنگ آبی و لاشه دامهای ماده با برچسب و مهر قرمز به بازار عرضه خواهد شد.
وی از فروشندگان گوشت دام ،قصابی ها و سایر مراکز عرضه گوشت درخواست نمود تا با نصب اطلاعیه و بنر نسبت به اطلاع رسانی لازم به مصرفکنندگان در خصوص تفکیک عرضه گوشت دام نر و ماده بامهر و برچسب آبی و قرمز اطلاع رسانی نمایند.
قربان زاده در پایان از همکاری اتحادیه فروشندگان گوشت دامی مشهد و موسسه صنعتی گوشت مشهد در خصوص مساعدت و مشارکت در جلسات برنامه ریزی و اجرایی نمودن این طرح تشکر و قدر دانی نمود.
نظر دهید