با حضور استاندار، کارگاه قطعه بندی و بسته بندی مرغ در سرخس افتتاح شد
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان سرخس، یک کارگاه قطعه بندی و بسته بندی مرغ و خمیر مرغ در منطقه ویژه اقتصادی سرخس به بهره برداری رسید.
سرپرست شبکه دامپزشکی سرخس افزود: کارگاه یاد شده با اعتبار 70 میلیارد ریال به ظرفیت تولید روزانه 4 تن مرغ و خمیر مرغ با اشتغالزایی برای بیش از 20 نفر از افراد بومی شهرستان، با حضور استاندار محترم خراسان رضوی، قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی، نماینده محترم مردم سرخس در مجلس شورای اسلامی و دیگر مسئولین استانی و شهرستانی بازگشایی و به بهره برداری رسید.
میثم محمدی گفت: با توجه به امکان صدور محصولات کارخانه ی یاد شده به کشور های آسیای میانه، روند بازرسی های اولیه بهداشتی کارشناسان دامپزشکی شهرستان و استان از مراحل تاسیس و بهره برداری کارخانه با حساسیت و دقت ویژه ای انجام و در نهایت پس از رفع نواقص بهداشتی، پروانه های بهداشتی مورد نیاز توسط اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی صادر گردید. همچنین تضمین کیفیت محصولات تولیدی این کارخانه نیز با انجام آزمایشات ادواری دامپزشکی و حضور تمام وقت مسئول فنی بهداشتی دامپزشکی در محل کارخانه و بازرسی های کارشناسان شبکه دامپزشکی از روند تولید، ادامه خواهد داشت.
رزم حسینی استاندار خراسان رضوی نیز طی بازدید از قسمت های مختلف کارخانه شامل سالن بسته بندی و قطعه بندی و سردخانه ها و تونل انجماد و دیگر ظرفیت های کارخانه، موانع و معضلات تولید را بررسی و درخواست ها و درد دل های تولید کنندگان را استماع نمود.
نظر دهید