• 1397/02/26 - 12:00
  • تعداد بازدید : 80
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

توصیه های بهداشتی رئیس شبکه دامپزشکی نیشابور به شهروندان در آستانه ماه مبارک رمضان

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان نیشابور دکتر سلیمانی ضمن تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان و با توجه به افزایش تقاضا برای خرید و مصرف مواد پروتئینی و گوشتی توصیه های بهداشتی ذیل را به شهروندان یادآوری کرد:



1 – گوشت قرمز را حتما از قصابیهای معتبر تهیه نموده و هنگام خرید به لیبل و مهر دامپزشکی توجه داشته باشند.

2 – از خرید گوشت از پیش چرخ شده خودداری نمایند . پس از انتخاب گوشت متصدی باید اقدام به چرخ کردن آن نماید.

3 – لاشه های حاصل از کشتار غیر مجاز که در برخی از روستاها انجام می گیرد مورد تائید دامپزشکی نیست و مخاطرات بهداشتی زیادی مانند بیماریهای مشترک بین انسان ودام بخصوص تب خونریزی دهنده کریمه کنگو که بیماری بسیار کشنده ای برای مصرف کننده بدنبال خواهد داشت .

4 – در هنگام خرید مرغ بسته بندی شده به تاریخ روی بسته دقت نموده و به این نکته توجه نمایند که گوشت مرغ بسته بندی شده تازه که در یخچال نگهداری می شود تا 72 ساعت اعتبار دارد .

5 – از خرید مرغ و سینه فله یا زعفرانی خودداری نمایند .

6 – در هنگام خرید ماهی بسته بندی منجمد به تاریخ تولید و انقضاء توجه نموده و ماهی تازه نیز بایستی داخل پودر یخ عرضه شود و چشمها شفاف , رنگ آبشش ها صورتی , پولک ها محکم به بدن و شکم ماهی نیز شل و وارفته نباشد . 

7 – کلیه رستورانها , تالارها , آشپزخانه ها ومراکز طبخ غذا باید گوشت قرمز مورد نیاز برای مجالس را از قصابیهای معتبر ,که دام کشتاری خود را در کشتارگاه صنعتی دام نیشابورکشتارمی کنند تهیه نمایند .در غیر این صورت از طریق مراجع قضایی نسبت به پلمپ آنها اقدام خواهد شد .

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 38679
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه