• 1397/02/25 - 12:00
  • تعداد بازدید : 86
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

سم پاشی اماکن دامی در سبزوار

رئیس شبکه  دامپزشکی سبزوار از سم پاشی بالغ بر 8 هزار مترمربع از اماکن نگهداری گاو و گوسفند  روستای جنبذ، این شهرستان  خبرداد.



دکتر ولی الله جغتایی افزود: این  سم پاشی در راستای مبارزه با انگلهای خارجی دام و پیشگیری از بروز بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو  با همکاری شورا و دهیاری روستای جنبذ بخش ششتمد انجام شد.



وی در ادامه  افزود  دراین روستا  آموزش چهره به چهره اهالی روستا  در خصوص بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو نیز  انجام گردید و تاکید گردید  دامداران بهسازی اماکن دامی ،ضدعفونی و عدم استفاده از گوشت قرمز تازه گوسفند یا گاو  را مدنظر داشته باشند.



دکترجغتایی تاکید نمود گوشت قرمزنباید بصورت گرم وتازه  استفاده گردد. گوشت قرمز بعد از گذراندن پروسه پیش سرد (گوشت دام ذبح شده بایستی  به مدت 24 ساعت در دمای 4-0 درجه سانتی گراد  نگهداری شود)  و طی شدن مرحله جمود نعشی لاشه ،قابلیت مصرف انسانی  دارد. 

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 25552
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه