• 1397/05/15 - 12:00
  • تعداد بازدید : 136
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نظارت بهداشتی بر بیش از 1 میلیون و 300 هزار قطعه جوجه ریزی در شهرستان زاوه

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی زاوه  در سال 97بر بیش از یک میلیون سیصد هزار قطعه جوجه یک روزه در فارمهای گوشتی نظارت بهداشتی صورت گرفته است



رئیس شبکه دامپزشکی زاوه  گفت : صنعت مرغداری و تولید گوشت  سفید و تخم مرغ  یکی از ارکان مهم اقتصادی  می باشد . لذا در جهت حفظ این صنعت می بایست اقداماتی به منظور جلوگیری از رخداد بیماری انجام داد که از جمله آن رعایت برنامه واکسیناسیو ن منظم و مرتب بر اساس دستورالعمل توسط مرغداران می باشد.



دکتر سیدین افزود: 123 واحد فعال مرغداری در شهرستان زاوه موجود می باشد  واز پرورش دهندگان طیور خواست: با توجه به اینکه یکی از راههای ابتلا به بیماری  عدم رعایت فاصله جوجه ریزی،جوجه ریزی بیش از ظرفیت و یا عدم رعایت نکات بهداشتی می باشد. لذا  به منظور حفظ سرمایه خود و جلوگیری از زیانهای اقتصادی نکات بهداشتی را جدی بگیرند و با اجرای دقیق برنامه واکسیناسیون از شیوع بیماری  جلوگیری کنند.








  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 34112
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه