کسب رتبه چهارم اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی استان در ارزیابی سازمان دامپزشکی
بر اساس ارزیابی های انجام شده، اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی استان، در ارزیابی سازمان دامپزشکی موفق به کسب رتبه چهارم در بین استان های کشور شد.
رئیس این اداره، در گفتگو با روابط عمومی اداره کل دامپزشکی، ضمن تشریح مبانی اقدامات گفت: تمام تلاش ما، تسهیل در فرایند تولید بر مبنای حرکت در مسیر شعار سال در راستای رفع موانع تولید و مردمی سازی آن است و اقدامات و برنامه ریزی های سال جاری این اداره نیز بر همین اساس، پیش بینی شده است.
دکتر سید محمد مهدی احمدی، با اشاره به ورود سالانه بیش از 30 میلیون زائر به مشهد مقدس و لزوم تامین ایمنی غذا برای این خیل مشتاق بارگاه مطهر رضوی، این موضوع را فعالیتی خطیر و سنگین دانست که توسط همکاران او در مشهد و استان علیرغم کمبود نیرو در حال انجام است.
وی، یادآور شد: هیچ گاه اجازه ندادیم کمبود منابع، خللی در اقدامات و خدمات به ویژه در زمینه تامین امنیت غذایی زائران و مجاوران بارگاه مطهر و منور امام رضا علیه السلام ایجاد کند.
احمدی، یادآور شد: بیش از 10 هزار مرکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی در استان در حال فعالیت هستند و فقط در طرح تشدید نظارت بهداشتی ایام ماه مبارک رمضان و عید نوروز، بیش از 16 هزار بازدید از این مراکز توسط 196 بازرس اداره کل انجام شد که منجر به پلمب 36 مرکز و کشف و ضبط 155 تن فرآورده غیر بهداشتی شد.