طی نظارت دامپزشکی بر کشتارگاه های دام و طیور استان در اجرای طرح نوروزی تا کنون؛
2000 تن گوشت قرمز و6300 تن گوشت مرغ تولید شد
از آغاز اجرای طرح نوروزی دامپزشکی در خراسان رضوی و نظارت این مجموعه بر کشتارگاه های دام، نزدیک به 2000 تن گوشت قرمز و 6300 تن گوشت مرغ تولید شد.
مدیر کل دامپزشکی استان خراسان رضوی با اعلام این خبر اظهار داشت: طی مدت اجرای این طرح و تا روز گذشته، تعداد طیور کشتار شده در کشتارگاه های طیور استان 3 میلیون و 265 هزار قطعه بوده و تعداد دام کشتار شده در کشتارگاه های دام خراسان رضوی بیش از 43 هزار راس بوده است.
دکتر احمد شریعتی اظهار داشت: با توجه به تمهیدات اتخاذ شده و در جهت ارائه خدمات بهداشتی مناسب و تامین امنیت غذایی زائران و مجاوران آستان ملائک پاسبان رضوی، کلیه کشتارگاه های دام و طیور استان در ایام تعطیلات نوروزی فعال بوده و تمامی محصولات این مراکز با نظارت کارشناسان دامپزشکی استان وارد چرخه مصرف خواهد شد.
شریعتی ضمن تاكید بر اهمیت گزارشهای مردمی در كشف و ضبط موارد غیر مجاز و نیز ارتقای سطح بهداشت عمومی، اعلام داشت: در طی مدت زمان اجرای طرح نوروزی دامپزشکی استان و تا کنون، به بیش از 280 مورد شکایت مردمی نیز رسیدگی شده است.
وی از كلیه شهروندان درخواست نمود، در صورت مشاهده موارد یادشده و یا سایر تخلفات در عرضه فرآوردههای خام دامی، مراتب را در مشهد، با شماره تلفنهای 37250025و 37250035(شبكه دامپزشكی مشهد)، 1512(مرکز پیام اداره كل) و در شهرستانها با شبكه دامپزشكی شهرستان در میان گذاشته و در این راه از سامانه پیام کوتاه روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان به شماره 300001512 نیز بهره مند شوند.
نظر دهید