32هزار تن گوشت قرمز بهداشتی تحت نظارت اداره کل دامپزشکی استان در خراسان رضوی تولید شد
اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی از نظارت بهداشتی بر تولید، نگهداری و عرضه 32هزار تن گوشت قرمز در استان خبر داد.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی با اعلام این مطلب افزود: طی 5 ماهه اول امسال، کارشناسان دامپزشکی مستقر در این واحدهای تولیدی از ورودبیش از 75تن گوشت حاصل از این دام ها که غیرقابل مصرف بوده جلوگیری و نسبت به معدوم نمودن آن اقدام نموده اند.
دکتر محمود قربان زاده، دام کشتار شده در کشتارگاه های استان را طی مدت یادشده، بیش از 860هزار راس دانست و یادآور شد: گوشت حاصل تمامی کشتارگاه های استان تحت نظارت بهداشتی کارشناسان دامپزشکی قرار دارد
وی گفت: با توجه به اینکه فرآوردههای خام دامی باید از مراکز مجاز و معتبر سطح شهر تهیه شوند؛ گفت: در صورت خرید محصولات بسته بندی، بایستی دقت شود بر روی بسته بندی، نوع محصول، تاریخ تولید و تاریخ انقضاء و کد پروانه تولید درج شده باشد و از خرید فرآورده های خام دامی از افراد دوره گرد به شدت پرهیز شود.
قربان زاده افزود: لازم است شهروندان در زمان خرید گوشت قرمز به مهردامپزشکی و نشانه گذاری لاشه که به صورت بر چسب های سفید یا زرد رنگ روی دو دست و دو ران لاشه دام با ذبح بهداشتی و شرعی نصب شده دقت کنند و در صورت مشاهده موارد تخلف در مراکز تهیه، تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی، مراتب را در مشهد، با شماره تلفنهای 37250025و 37250035(شبکه دامپزشکی مشهد)، 1512(پیامگیر اداره کل)، سامانه پیامک اداره کل به شماره 300001512 و در شهرستانها با شبکه دامپزشکی شهرستان در تماس باشند
نظر دهید