• 1398/03/18 - 09:04
  • تعداد بازدید : 527
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

7300 تن گوشت قرمز بهداشتی تحت نظارت اداره کل دامپزشکی استان در خراسان رضوی تولید شد

اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی از نظارت بهداشتی بر تولید، نگهداری و عرضه 7300 تن گوشت قرمز در استان خبر داد.

 

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان خراسان رضوی با اعلام این مطلب افزود: طی 2 ماهه اول امسال، کارشناسان دامپزشکی مستقر در این واحدهای تولیدی از ورود 20 تن گوشت حاصل از این دام ها که غیرقابل مصرف بوده جلوگیری و نسبت به معدوم نمودن آن اقدام نموده اند.

دکتر محمد رشتی باف، دام کشتار شده در کشتارگاه های استان را طی مدت یادشده، بیش از 163 هزار راس دانست و یادآور شد: گوشت حاصل از تمامی کشتارگاه های استان تحت نظارت کامل بهداشتی کارشناسان دامپزشکی این اداره کل قرار دارد.

وی گفت: با توجه به اینکه فرآورده‌های خام دامی باید از مراکز مجاز و معتبر سطح شهر تهیه شوند؛ گفت: در صورت خرید محصولات بسته بندی، بایستی دقت شود بر روی بسته بندی، نوع محصول، تاریخ تولید و تاریخ انقضاء و کد پروانه تولید درج شده باشد و از خرید فرآورده های خام دامی از افراد دوره گرد به شدت پرهیز شود.

وی گفت:  لازم است شهروندان در زمان خرید گوشت قرمز به مهردامپزشکی و نشانه گذاری لاشه که به صورت بر چسب های سفید رنگ روی دو دست و دو ران لاشه دام با ذبح بهداشتی و شرعی نصب شده دقت کنند و در صورت مشاهده موارد تخلف در مراکز تهیه، تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی، مراتب را در مشهد، با شماره تلفن‌های 37250025و 37250035(شبکه دامپزشکی مشهد)، 1512(پیامگیر اداره کل)، سامانه پیامک اداره کل به شماره 300001512 و در شهرستان‌ها با شبکه دامپزشکی شهرستان در تماس باشند.

 

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 133234
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه