آشنایی بازرسان بهداشتی دامپزشکی شهرستان مشهد با آخرین روش ها و متدهای نمونه برداری
روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد از اشنایی بازرسان بهداشتی واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این شبکه با آخرین متدها و روش های نمونه برداری از فرآورده های خام دامی خبر داد.
دکتر محمود جوادی نژاد در این جلسه آموزشی که با هدف بحث وبررسی آخرین دستور العمل فرایند نمونه برداری وقضاوت فراورده های خام دامی در محل سالن جلسات شبکه دامپزشکی مشهد برگزار شد،به اهمیت نمونه برداری دقیق و اصولی اشاره کرد و افزود: در بسیاری از موارد به دلیل پیگیری امنیت غذایی شهروندان و ارزیابی شیوه رعایت استانداردهای بهداشتی در بخش تولید فرآورده های خام دامی لازم است نسبت به نمونه برداری دقیق و انجام آزمایشات تخصصی وهمچنین قضاوت درست اقدام شود که این امر نشان از حساسیت و جایگاه بالای نمونه برداری درست و اصولی را می دهد.
وی همچنین به رشد روز افزون میزان تولید و مصرف فرآورده های خام دامی اشاره کرد و گفت: با توجه به گسترش روز افزون میزان عرضه و تقاضای مواد پروتئینی با منشاء دامی ، افزایش ارزش ریالی این فراورده ها و به تبع آن افزایش احتمال وقوع تخلفات بهداشتی توسط برخی افراد سودجو، ضروری است با جدیت و اهتمام دو چندان شاخص های بهداشتی را در این بخش رصد و پیگیری نماییم.
دکتر جوادی نژاد یادآور شد: درحال حاضر بیش از 12 هزار مرکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی در سطح شهرستان فعال بوده و حدود 45 درصد تولید فراورده های خام دامی استان درمشهد تولید میگردد
ایشان یاد اور شد ضروری است در راستای برآورده شدن مطالبات بهداشتی و امنیت غذایی شهروندان، استانداردها و شاخص های دامپزشکی را به صورت مستمر به روز نموده و بر اساس آخرین الگوهای کاری انجام وظیفه نماییم.
در این جلسه آموزشی و کاری، بازرسان و کارشناسان شاغل در واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی شبکه دامپزشکی مشهد ضمن آشنائی با دستو رالعمل جدید ، تجربیات و یافته های میدانی خود را در موارد مختلف جهت استفاده سایر همکاران بیان نمودند.
نظر دهید