• 1403/03/23 - 09:20
  • تعداد بازدید : 519
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
رئیس شبکه دامپزشکی نیشابور؛

ارزش غذایی گوشت منجمد با گوشت گرم تفاوت زیادی ندارد

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان نیشابور، دکتر علی سلیمانی، رئیس شبکه، در گفتگو با خبرنگاران، ارزش غذایی گوشت منجمد را کمتر از گوشت گرم یا تازه، ندانست.

 سلیمانی، ضمن توصیه به خرید گوشت قرمز مورد نیاز همشهریان از مراکز عرضه مجاز، که گوشت استحصالی کشتارگاه را عرضه می نمایند، اظهار داشت: گوشت های منجمد چون مانند گوشت گرم در کشتارگاه استحصال و بسته بندی می شوند و قیمت مناسب تری دارند و در صورتی که پروسه انجماد بصورت کامل یعنی طی 8 ساعت در دمای منفی 38 درجه سانتی گراد انجام پذیرد؛ عناصر و ویتامین های آن تغییر زیادی نمی کند و ارزش غذای آن با ارزش غذایی گوشت گرم تفاوت زیادی ندارد .

وی، افزود: در هنگام خرید گوشت منجمد خارجی یا داخلی به لیبل روی بسته بندی و تاریخ تولید و زمان نگهداری آن دقت شده و از متصدی خواسته شود تا گوشت با استفاده از اره مناسب به قطعات کوچکتر برای نگهداری در فریزر خانگی تقسیم و تا دو یا سه ساعت قبل از پخت از حالت انجماد خارج نشود.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان نیشابور,هشدارهای بهداشتی
  • کد خبر : 320892
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

تصاویر

لینک کوتاه