• 1401/09/09 - 09:30
  • تعداد بازدید : 501
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

ارزیابی مستمر واحدهای پرورش آبزیان مه ولات

روابط عمومی شبکه دامپزشکی مه ولات از نظارت بهداشتی مستمر بر واحدهای پرورش آبزیان شهرستان خبر داد.

00:00
00:00
دانلود

رئیس شبکه دامپزشکی مه ولات گفت: گوشت ماهی حاوی پروتئین با کیفیت بالا، ید و ویتامینهای مختلف و مواد معدنی می باشد که جهت عملکرد بهینه بدن و مغز حیاتی می باشد لذا نظارت بهداشتی بر پرورش ماهیان و افزایش تولید گوشت سفید ضروری می باشد.

مهدی ابراهیم زاده افزود: کارشناسان شبکه بصورت مستمر بر مراحل ورود و خروج ماهی و ارزیابی بهداشتی مزرعه نظارت بهداشتی دارند تا گوشت سفید سالم و بهداشتی به بازار مصرف عرضه شود.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان مه ولات
  • کد خبر : 294969
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

لینک کوتاه